Zadovoljstvo u tekstu – Turbo folk me je naterao

U specijalnom novogodišnjem izdanju podkasta “Zadovoljstvo u tekstu” u epizodi “Turbo folk me je naterao” autori govore o domaćoj, televizijskoj, hit seriji “Jutro će promeniti sve”. Serija prati sudbine manje grupe prijatelja Saše (Isidora Simijonović), Ljube (Andrija Kuzmanović), Filipa (Nikola Rakočević) i Anđele (Jovane Stojiljković) koje muči usamljenost, nesnađenost, lova, ljubav…

“Jutro” je po mnogo čemu drugačije u poređenju sa domaćom produkcijom na koju smo navikli, zbog tema kojima se bavi, rušenja tabua, saundtreka... na kraju, vratila je mlađu publiku pred televizore u određeno vreme (da gleda domaći igrani program).

Šta očarava, a šta nervira u “Jutru”, sa čime se (ne)identifikuju Biljana Srbljanović (Biljana Keller) i Vladimir Cerić (Synth Synthetic)?

Na početku današnjeg podkasta imamo i malo iznenađenje, poslušajte petominutni insert iz podkasta “Zadovoljstvo u podkastu” naših dragih slušalaca Jelene, Biljane, Darka i Srbislava! Hvala što nas pratite! Šerujte i šaljite komentare, mnogo nam znači!

Dizajn zvuka: Lidija Mirović

Podeli sa prijateljima

  
Posted in Audio, Kultura, Vesti and tagged , , , .