Zadovoljstvo u tekstu – No more pain… in the ass

U današnjoj epizodi Remarkerovog "Zadovoljstva u tekstu" pod nazivom "No more pain... in the ass", na NEzahtev publike govorimo o šestoj i poslednjoj sezoni Netfliksove seminalne serije "House of cards" sa neskrivenim razočarenjem i gomilom spojlera. Ako niste pogledali ovih osam epizoda, a nameravate, sačekajte sa slušanjem podcasta, u kom Vladimir Cerič i Biljana Srbljanović razmatraju sve posledice ukidanja glavnog lika, nakon skandala sa Kevinom Spejsijem na talasu #metoo pokreta, o neverovatnim obrtima, nejasnoćama u scenariju, lažnom feminizmu, frizuri i kostimu Robin Rajt, o jednoj sahrani, nekoliko ubistava, više leševa koji uskrsavaju, nuklearnoj kataklizmi, lažnoj demokratskoj politici, pravilima žanra i kako je moguće tašnom potkupiti press secretary (a da nije Sara Hakebi Sanders).

Keller je ljuta kao pas, Sync je malo uzdržaniji, a sve zajedno delimo jedno krupno razočarenje i postavljamo pitanja na koja možda samo vi imate odgovor.
Uključite se u diskusiju i slobodno nam pojasnite sve rupe u scenariju, recite šta mislite, šerujte i lajkujte, hvala vam, jer mnogo nam znači!

Podeli sa prijateljima

  
Posted in Audio, Kultura, Vesti and tagged , , , .